VIDEO: SAM SVOJ MAJSTOR – Valentin s novom pjesmom “Dođe mi”

Nakon hita “Pola grada” i blagdanske kolaboracije sa Žerom i Zecom na uspješnici “Sretan Božić”, Valentin predstavlja novi singl “Dođe mi”.

Ovom pjesmom najavljuje i novi album koji će svjetlo dana ugledati na proljeće ove godine pod imenom “Uzmi ili ostavi”. Kao i obično kad je Valentin u pitanju, i za ovaj singl je sam odsvirao sve instrumente, kao što i on sam potpisuje glazbu, tekst, aranžman te produkciju, režiju i montažu videospota.

“Pjesma je došla sama od sebe i napisao sam je za deset minuta. U glavi sam odmah imao viziju kako treba zvučati pa sam sljedeći dan ušao u svoj studio, snimio sve instrumente uživo, a već treći dan pjesmu sam izmiksao. Volim da sve bude jednostavno i pomalo staromodno jer i sam slušam stare ploče, volim stare instrumente, a kroz ovaj projekt furala me neka nostalgija. Spot smo snimali u mom kvartu kod starih garaža koje su mi uvijek bile super te uz Savu i  Most mladosti. To su kvartovske lokacije gdje sam proveo djetinjstvo, a kojima prolazim i dan danas”, navodi Valentin.

Za potrebe snimanja spota Valentin je prvi put iz studija izvukao pojačala i Ludwig bubnjeve iz 1996. godine, na kojima je pjesma i snimljena. Kroz spot je prošetala Katarina Jeličić koja je donijela dašak nostalgije osamdesetih, dok je za bend u spotu Valentin okupio ekipu prijatelja, susjeda i suradnika koji su uvijek uz njega.