VIDEO: SAČIĆ & KOVAČEVIĆ – Grabar Kitarović i Milanović su isti, narod podržava Škoru

Na z1 televiziji, u emisiji Bujica, gostovali su general Željko Sačić i pravnik Pero Kovačević, koji su bili i kandidati Hrvatskih suverenista na prošlim izborima za Europski parlament, a komentirali su kandidate i mogući ishod predsjedničkih izbora.

KOVAČEVIĆ: – Milanović je u travnju 2014. godine, u Mariji Bistrici izjavio da “nije i nikada neće biti predsjednik Hrvatske”. Toliko o njegovoj ‘vjerodostojnosti’, no, u jednom je bio u pravu – on zaista nikada neće biti predsjednik!

SAČIĆ: – Izjavom da “nikada za sebe nije rekao da je pošten političar i čovjek”, Zoran Milanović pokazao je da ima vrlo nisku razinu socijalne inteligencije i da je zapravo – glup!

RUŽA TOMAŠIĆ EKSKLUZIVNO ZA BUJICU: “Moj glas 100 posto ide Škori! Ne podržavam Kolindu, jer nas je iznevjerila! Vjerujem da jedino Miroslav Škoro može spriječiti povratak Milanovića i vratiti Hrvatsku Hrvatima!”

Ruža Tomašić u Bujici je demantirala pisanje jednih dnevnih novina, koje su navele da bi na predsjedničkim izborima podržala Kolindu. Ekskluzivno je otkrila kako ju je Škoro nazvao u noći izborne pobjede i prvi čestitao na 70.000 osvojenih glasova za Europski parlament!

Milanović i Kolinda su iz iste, ‘Zrinjevačke skupine’, a glavni im je šef Budo Lončar – izjavio je u Bujici na Z1 general Željko Sačić i dodao: – Tu je i njihov mentor Mate Granić, njihov je bio i Sanader…

Čim Šeks kaže da će Kolinda pobijediti, poraz je zagarantiran – rekao je Pero Kovačević i objasnio: – Šeks je 2004. godine na isti način “podržao” i Jadranku Kosor, a svi znamo kako je to završilo…

Kovačević je rekao da bi Milanović bez problema mogao biti predsjednik HDZ-a, a Plenković SDP-a, dok je Sačić s velikim ogorčenjem prokomentirao vijenac koji je šef Vlade u nedjelju poslao na Sutjesku. Nazvao je to “izdajom”.

I Pero Kovačević i general Željko Sačić potvrdili su u Bujici da će oni osobno i Hrvatski suverenisti na predsjedničkim izborima poduprijeti nezavisnog kandidata Miroslava Škoru, kojeg smatraju kandidatom naroda.

(Uskoro opširnije)