VIDEO: ROCK BALADA – Znam, kaže Rusway, a što kaže Vanda Winter?!

Atraktivna glumica i pjevačica Vanda Winter udružila je snage sa dečkima iz grupe Ruswaj na njihovoj novoj pjesmi ‘Znam’.

Dobitnica brojnih kazališnih i glazbenih nagrada, ovoga puta nije pjevala, već je sukladno svojoj bogatoj kazališnoj reputaciji, odigrala glavnu ulogu u video spotu za pjesmu ‘Znam’. Vanda je svoju ulogu odigrala savršeno, što i ne čudi kada se zna da se glumom i pjevanjem bavi od  najranije dobi.

Novom rock baladom ‘Znam’ Ruswaj se osvrće na međuljudske odnose koji se iz nečeg lijepog nerijetko pretvaraju u rutinu, iz čega se kasnije teško izvući.

‘Iako ponekad shvaćamo da odnosi koji zapadnu u rutinu nemaju više nekog smisla, ipak iz nekog razloga teško ih je raskinuti. Upravo je iz toga proistekao i naš novi singl ‘Znam’. Nekako se čini da je uvijek lakše živjeti ono što znamo i tješiti sebe da je sve u redu, nego se odvažiti i pokušati nešto promijeniti kako bi nam bilo bolje. Na ovom glazbenom projektu radili smo jako dugo i tek kada smo bili u potpunosti zadovoljni, odlučili smo snimiti ‘Znam’, singl čijem je tekstu, uz Bobu Novakovića, dašak svoje umjetničke genijalnosti dao i Miroslav Rus s kojim već godinama jako dobro surađujemo.’, rekao je Marko Nedug, pjevač Ruswaja.

Foto: HIT produkcija

Glazbu za pjesmu potpisuje Bobo Novaković, produkciju Mihael Blum, dok je aranžman djelo čitavog banda.

Za potrebe video spota korištene su prepoznatljive lokacije grada Siska iz kojeg dolaze i članovi banda Ruswaj, a sami kadrovi snimljeni su u Holandskoj kući, Starom mostu, gradskom parku i restoranu Cocktai, što je podržala i Turistička zajednica sisačko-moslavačke županije, a sve je zabilježila vrijedna ekipa Hit produkcije na čelu sa Hrvojem Banićem.

Što nam to poručuju da znaju, te kako zvuči i izgleda nova glazbena priča iz radionice Ruswaja ‘Znam’ pogledajte na snimci.

Autor glazbe: Bobo Novaković
Autor teksta: Bobo Novaković/Miroslav Rus
Autor aranžmana: Ruswaj
Glazbeni producent: Mihael Blum
Video spot: Hit produkcija