VIDEO: RADOLFI I KĆI LEA – “Novi čovjek sam sutra” pjevaju u duetu

Otac i kćer, Davor i Lea Radolfi, prije nekoliko dana objavili su duet Novi čovjek sam sutra za koji su zajedno napisali tekst, dok je glazbu i aranžman napisao sam Davor.

“Pjesma je nastala još prije dvije godine, a sada je dobila svoj konačni oblik i pravo je vrijeme da izađe iz ladice. U duetu s kćerkom Leom dobila je još jednu dimenziju, više intimnu i emotivnu, jer smo tekst radili zajedno. Pjesma je bezvremenska za čovjeka koji traži svoje mjesto, kako u sadašnjem tako i u budućem životu. Posebno sam uživao pjevati s Leom jer kroz život dijelimo ljubav i emociju prema glazbi iako smo u različitim glazbenim žanrovima. Ovaj put putujemo zajedno i uživali smo u tome“, objasnio je Davor.

Prošle godine Davor Radolfi obilježio je 30 godina glazbene karijere, a na ljetnoj turneji Adriatica Latina Tour podsjetio je publiku na svoje velike hitove, poput Tvoje ime kao ime ruže , Da života imam dva, Božja Arija, Mog života jidra, Samo jednom se voli, Neka živim kako živim, Ljubav je tvoja kao vino i druge. Krajem 2019. godine objavio je novu pjesmu Voliš li me još koja je označila početak rada s novom autorskom ekipom. Glazbu je skladao Darko Bakić koji je uz Luce i koautor teksta, a aranžman je potpisao Hrvoje Prskalo, član i autor sjajne grupe Bang Bang.

Za razliku od svoga oca koji je karijeru izgradio na latino zvuku, Lea Radolfi glazbenu je scenu osvojila u alternativnom pop rock sastavu Judette koji je u svom kratkom, ali zapaženom djelovanju iznjedrio hitove Voli me, Rio, Vjerujem i Žuti vlak, a ostvarila je i suradnju s Johnom iz grupe M.O.R.T. u pjesmi U mrak.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!