VIDEO: PUT DO SLAVE – Kako je lijepa Slovenka stigla na prag Bijele kuće

Donald Trump, Melaniija Trump

Melanija Trump, lijepa Slovenka iz Selnice, supruga Donalda Trumpa, koja uglavnom ne dolazi na njegove skupove, mogla bi postati prva dama SAD-a.

Dogodi li se to i Melanija uđe u Bijelu kuću, sve će to moći zahvaliti jednom događaju iz 1987. godine kada su je prvi put angažirali kao modela, i jednom čovjeku.

Stane Jerko, poznati slovenski fotograf, jednog ju je dana ugledao ispred zgrade kako čeka prijatelja. Prisjeća se:

“Bila je visoka i vitka, zbog čega sam joj predložio da dođe na probno snimanje…Mislim da će biti sretna ako joj suprug postane predsjednik. Vjerujem da sam možda i ja zaslužan za njezin uspjeh”

I upravo su te fotografije bile onaj prvi i glavni kotačić koji je pokrenuo njezinu manekensku karijeru. Krenula je put modnih pista u Milano, pa potom u New York, gdje je 1998. i upoznala Donalda Trumpa.

U Sevnici, gdje je Melanija odrasla, kažu da je njezin otac prodavao auto dijelove i da je njezna majka radila u tvornici gdje je šivala dječju odeću.

Godine 1992. bila je Miss Slovenije, a kada se počela intenzivnije baviti manekenstvom promijenila je i ime u – Melanija Knaus.

Trumpov ured, međutim, ima drukčiju priču. Kažu da je Melanija s pet godina počela kao model i da joj je majka bila dizajnerica a otac menadžer u automobilskoj kompaniji.

Zanimljivo je kako se Melanija ne pojavljuje uz Trumpa u kampanji. Bila je uz njega kada je objavio da će se kandidirati.

ali zato skoro uopšte ne dolazi na njegove skupove.