VIDEO: PRIČA O NAMA – Nova hit balada Franke šalje prekrasnu poruku

“Priča o nama” novi je singl hrvatske pop zvijezde Franke. Pjesma emocijom prati Frankine dvije najdraže balade – nagrađivane hitove “S tobom” i “Sve dok sanjaš”.

“Nekako se spontano dogodilo da je ‘Priča o nama’ kroz emociju, snažnu poruku u tekstu i glazbenu produkciju prepunu osjećaja ispričanih kroz gudački orkestar, zaokružila glazbenu priču emotivnih balada koje jako volim dijeliti s publikom. Kako je ‘Sve dok sanjaš’ nastala u vrijeme trudnoće sa sinom Viktorom, tako je i ova pjesma posebna, jer je nastala dok u meni kucaju dva srca. To stvara posebnu, neopisivu emociju i svojevrsnu ranjivost”, rekla je Franka i dodala:

“Jako sam sretna što smo moja beba i ja snimili ‘Priču o nama’ i što će nam ostati kao uspomena. Voljela bih da i svima koji zavole ovu pjesmu ona obilježi lijepe trenutke i sjećanja koji će trajati zauvijek! U ovoj pjesmi mogu se pronaći svi koji će uz nju stvarati svoju priču za ispričati i podijeliti s voljenima.”

Glazbu i aranžman potpisuju Branimir i Matej Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević. Za novu baladu, Franka je snimila videopriču u impozantnom i monumentalnom zagrebačkom Francuskom paviljonu izgrađenom 1937. godine. Spot u produkciji Sestrica i pod redateljskom palicom Luke Sepčića slavi žene – njihovu snagu, krhkost, talent i nježnost:

“Željeli smo čistim slikama dočarati ljepotu, čistoću, mir i jednostavnost emocija, kada pustimo da nas vodi srce”, zaključila je Franka.

Styling u spotu potpisuje već provjeren Frankin tim – stilistica Jasenka Tudor Bevanda, frizeri Zvonimir Franić i Martin Posavec, te make up artist Karlo Rusan.

*Bili bismo vam zahvalni ukoliko ćete pronaći vremena i ugostiti Franku u svojem mediju. Za sve dodatne Frankine izjave i snimanja, slobodno kontaktirajte menadžera Sinišu Bevanda na mail sinisa.bevanda@gmail.com ili telefon +385919007997.