VIDEO: PRED VELIKU FEŠTU – Neda Ukraden pjesmom ‘Kao vino i gitara’, najavljuje zlatni jubilej

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album

Savršen uvod u zagrebačku proslavu zlatnog jubileja, pedeset godina karijere, priredila je danas jedinstvena Neda Ukraden.

Pred nama je nova pjesma i video spot ‘Kao vino i gitara’, ali za razliku od svega u posljednje vrijeme, realizirana u retro stilu. Neda je ovom pjesmom napravila svojevrsnu posvetu, zlatnim 80-im, kada su njezina izdanja dosezala dijamantne naklade.

‘Spomenutu skladbu napravio je moj provjereni tim, Dušan Bačić i Bojan Dragojević, ali u jednom sasvim drugačijem izričaju od onog što smo do sada radili! Dugo sam tražila i konačno našla pjesmu, koja je u maniri mojih najvećih hitova iz 80-tih! Pjesma se na prvo slušanje može pjevati i to smo osjetili dok smo snimali video spot u Staroj vuri u Samoboru! Na kraju snimanje se pretvorilo u feštu i svi su pjevali!

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album

Dio snimanja odvijao se i na prekrasnoj Opatijskoj rivijeri, u Voloskom, u koji su se jako lijepo uklopili glazba i ambijent!  Redatelj je Dario Radusin, s kojim sam već radila i jako dobro smo se razumijeli.’, istaknula je ovom prigodom Neda.

‘Kao vino i gitara’ ostat će kao jedna od posebnijih pjesama u Nedinoj iznimno bogatoj karijeri, zbog činjenice da je upravo za vrijeme snimanja iste, pjevačicu zatekla vijest o iznenadnoj smrti majke Anđelije, ‘Kako me je tijekom snimanja na ovoj pjesmi zadesila  vijest o maminoj smrti, željela bih upravo njoj, kojoj sve dugujem, posvetiti ovu pjesmu.’.

Video spot za ovu posebnu pjesmu pogledajte dolje, a sigurno ćete je uživo čuti i na Nedinom velikom samostalnom koncertu, kojim će 19.03. u zagrebačkom hramu glazbe Lisinskom, proslaviti pedeset godina glazbenog rada. Ulaznice, kojih je ostalo još jako malo za ovaj glazbeno-scenski spektakl potražite nablagajnama Lisinskogili putem sustavaulaznice.hr!

Autor glazbe: Dušan Bačić
Autor teksta: Dušan Bačić
Autor aranžmana: Bojan Dragojević-Empire studio
Glazbeni producent: Bojan Dragojević-Empire studio

Redatelj spota: Dario Radusin
Foto: Privatni album Nede Ukraden

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!