VIDEO: PJESMA UZ PLES NA SVILI – Ne propustite novi singl Stele ‘Tragovi dodira’!

Foto: Katarina Banić
Foto: Katarina Banić

Glazbena scena bogatija je za još jednu mladu, talentiranu, svestranu, ali prije svega jednostavnu djevojku, koja se krije iza imena Stela.

Akrobatski rock’n’roll, suvremeni plesovi, kao i sviranje četiri instrumenta klavira, gitare, flaute i saksofona, uz pjevanje,  tek su neke od njezinih ljubavi , koje je izbrusila završivši glazbenu školu.

Rezultat ove iznimne glazbene ljubavi je nova pjesma pred vama, naslova  ‘Tragovi dodira (Tam tara rira)’.

Za nastanak pjesme ‘glavni krivac’ je Fedor Boić, koji potpisuje, glazbu, tekst, aranžman i produkciju, ‘Tragovi dodira su jedna jako drugačija pjesma. Isprva ni sama nisam znala sviđa li mi se pjesma ili ne, ali sa svakim novim slušanjem, sve je sjelo na svoje mjesto.’, kazala nam je Stela, koja nosi prezima Paradžik.

Ovo je inače nastavak Steline suradnje s Fedorom Boićem, koja je započela pjesmom ‘Kasno je’ sa kojom se predstavila na ovogodišnjem izdanju Aurea Festa u Požegi.

‘Jako mi se sviđa Stelino pjevanje, kao i njen vokal. Osim toga, izuzetno je draga osoba, te smo se brzo našli u zajedničkoj suradnji.

‘Tragovi dodira nastali su u gluho doba jedne rujanske noći, pomislio sam kako bi Stelin glas izuzetno legao u ovu pjesmu, te sam joj istu i poslao. Dopala joj se, pa smo otišli u studio sve snimiti, i prošli na festival.’ , istaknuo je ovom prigodom autor pjesme Fedor Boić.

Posebnost cijele priče je što publika ima prigodu vidjeti zanimljiv spoj pjevanja i nesvakidašnjeg plesa na svili, što je jedna od Stelinih ljubavi. Za ovaj video broj redateljski zaslužan je Hrvoje Banić.

Pjesmom ‘Tragovi dodira (Tam tara rira)’, Stela će se ujedno predstaviti i na predstojećem 65. izdanju Zagrebačkog festivala, 26.01.2018..

Autor glazbe: Fedor Boić
Autor teksta: Fedor Boić
Autor aranžmana: Fedor Boić
Glazbeni producent: Fedor Boić
Foto: Katarina Banić

Komentiraj