VIDEO: PERNAR KAO FARAON – Opet su ga nosili, kaže da će ga i sutra – evo zašto

Saborski zastupnik i čelnik svoje stranke SIP, Ivan Pernar, natječe se sam sa sobom koliko će puta do kraja mandata biti iznesen iz sabornice.

Bori se na taj način protiv određenih, po svojoj ocjeni, nepravilnosti u društvu. Ovaj je put prosvjedovao protiv Centra za socijalnu skrb u Karlovcu, i prvi put najavio i da će ga iznositi, bude li trebalo, i sutra.

Na Facebooku Pernar je obilježio i razloge:

Rekao sam Jandrokoviću kao predsjedniku Sabora, da ukoliko se ne obustavi postupanje CZSS-a prema mojoj ženi zbog odbijanja cijepljenja našeg djeteta, da će me sutra opet nosit iz Sabora.

Međutim, time se neće ništa riješiti jer će se postupanje CZSS-a nastaviti prema svim ostalim obiteljima.

Stoga dižem letvicu i najavljujem sutra nošenje iz Sabora u slučaju da CZSS ne obustavi sve postupke protiv obitelji koje odbijaju cijepiti svoju djecu. To je moja poruka za Jandrokovića i sve ostale glavonje u državi.

Cilj mi je nošenjem iz Sabora ukazati javnosti na problem procesuiranja roditelja necijepljene djece od strane centara za socijalnu skrb.

To je čin prosvjeda protiv politike koja se provodi. Također, tražim da se i daju otkazi svim djelatnicima centara za socijalnu skrb koji vode takve postupke protiv roditelja koji odbijaju cijepiti svoju djecu i da se na njihova mjesta stave ljudi koji to neće činiti.

Što se tiče otkaza, predlažem da se krene od Dubravke Blagaić koja je zvala moju ženu na razgovor u Karlovački CZSS.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/posts/2491688134490288″ bottom=”30″]

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/videos/492075998317175″ bottom=”30″]