VIDEO: PERNAR IZ LUSAKE – Za Z1 televiziju potvrdio da je svjedok tužiteljstva u Zambiji

“Svjedočit ću pred Visokim sudom u Ndoli i vjerujem da će trans-vijećnik Možemo, kao i ostali štićenici Sandre Benčić – biti osuđeni za trgovinu djecom!”

Rekao je to bivši saborski zastupnik Ivan Pernar u javljanju iz Lusake za Z1 televiziju.

U emisji je bio gost Igor Peternel iz Domovinskog pokreta, o kojem je Pernar na Facebooku napisao:

“Igor Peternel iz Domovinskog pokreta je prva osoba iz HR politike koja mi je javno dala podršku i na tome sam zahvalan.

Bio je prvi koji je progovorio o slučaju Zambija, skupa s Bujancem i onda je Benčićka njih dvojicu nazvala drukerima i cinkerima.

Nasmijala me njegova izjava kad je rekao da ne želi vjerovati da je naše pravosuđe toliko naivno da je mislilo da ću ja radi 10 godina starog postupka kojeg su izvukli iz naftalina odustat od svjedočenja u Zambiji i vratit se u Hrvatsku.

Ono što je najbitnije je kad je rekao da očekuje od mene kao svjedoka da kažem istinu na suđenju i mogu mu javno odgovoriti da ću istinu i samo istinu na sudu i govoriti.
Svaka riječ podrške od javnih osoba puno znači u ovom trenutku!

Puno bi značilo kad bi i predstavnici drugih političkih opcija javno stali uz mene i pružili mi podršku u trenutku kada vladajuća klika protiv mene koristi sve medijske i pravosudne alate koje ima na raspolaganju.

Mislim, ja znam da će mi se osvetiti zbog toga što sam im napravio i da me odmazda čeka, ja od tog ne bježim i svjesno sam se u to upustio, ali nemojte im dozvoliti da me unište jer sam se usudio učiniti ono što je svaki građanin koji ima saznanja o mogućim počiniteljima kaznenog djela dužan učiniti – a to je podijeliti svoja saznanja s tužiteljstvom i biti svjedok na sudu.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!