VIDEO: PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ – Ovo će biti moji zamjenici, jedno će vas ime iznenaditi

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Jelena Pavičić Vukičević objavila je video u kojem je otkrila imena ljudi koji će joj biti suradnici ako na izborima pobijedi u utrci za Zagreb.

Kako je rekla, prvi najbliži suradnik bit će Ivica Lovrić, a drugi arhitekt Otto Barić.

“Ime prvoga od njih neće vas iznenaditi jer se radi o Ivici Lovriću, pročelnik Ureda za obrazovanje, no naša suradnja seže još prije u prošlost kad je bio iznimno uspješan ravnatelj, ali i predsjednik Udruge srednješkolskih ravnatelja u Republici Hrvatskoj. Odgovoran je što je Grad Zagreb krenuo odmah u obnovu svih objekata odgoja i obrazovanja koji su stradali u prošlogodišnjem velikom potresu u Zagrebu”, rekla je Pavičić Vukičević.

“Možda će vas iznenaditi drugo ime. Kad kažemo da nam je obnova grada Zagreba prioritet, da nam je prioritet urbana transformacija grada u jednu modernu, energičnu i vitalnu metropolu te da nam je Dinamo u srcu, mnogi naslućuju da se radi po poznatom zagrebačkom arhitektu sa svjetskim referencama. Otta Barića pozvala sam u tim kao graditelja i vizionara, strogog kritičara onoga što u urbanom prostoru grada Zagreba ne valja, ali i zagovaratelja stvaranja novih vrijednosti u urbanom tkivu našega grada. Hvala Ivici i Ottu što su prihvatili moj poziv”.