VIDEO: Ovo su hitovi koje slušaju najpoznatiji sportaši

Cristiano Ronaldo,Leo Messi,Neymar,Zlatan Ibrahimović

Možda ste se nekad pitali što u slobodno vrijeme rade i kakvu glazbu slušaju najpoznatije zvijezde sporta. Ovo su neki odgovori koji će vas možda i začuditi.

Krenimo od Cristiana Ronalda. Njegova je omiljena pjesma ‘I believe I can fly’ R. Kellyja. Uz to ponajbolji svjetski nogometaš voli slušati Georgea Michaela, Eltona Johna i Phila Collinsa.

Kada je u pitanju glazba najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi ostaje vjeran svom kontinentu, pa je njegov glavni izbor Serhio Tores i njegova pjesma ‘Mira como baila’. Riječ je o posebnoj vrsti glazbe koja je vrlo popularna u Južnoj Americi a naziva se kumbija. Zanimljivo je i to da je Messijev omiljeni pjevač Tores posvetio jednu pjesmu i njemu pod nazivom ‘La octava Maravilla’, što bi u prijevodu bilo ‘Osmo svjetsko čudo’.

Zlatan Ibrahimović na svojoj top listi na prvom mjestu ima Boba Marleya i pjesmu ‘One love’. Na njegovoj top listi i nema pjesama iz kraja odakle potječe, a najviše mu se sviđa – reggae. Wayne Rooney ima najčešće na svom repertoaru grupu Stereophonics i njihov najprodavaniji album ‘Just Enough Education to Perform’. Ne zna koja mu je njihova pjesma najdraža, ali je ime grupe istetovirao na svojoj podlaktici.

Brazilac Neymar najčešće sluša Gustava Limu i njegovu ‘Baladu’. Obožava brazilsku glazbu i poznat je po tome da često i sam zapjeva. Košarkaška zvijezda LeBron James najčešće pjevuši ‘Future’ Marcha Madnessa. Nema neku svoju top listu, ali ovu je pjesmu najčešće vrtio u 2015. godini. Teniska zvijezda Roger Federer se opušta uz Lennyja Kravitza i ‘Fly away’, Kobe Bryant sluša The Game i ‘Higher’, a košarkaška zvijezda Stephen Curry uživa uz Lecrae i pjesmu ‘I’m turnt’. Poznata tenisačica Serena Williams velika je obožavateljica nedavno preminulog Davida Bowiea, a posebno voli pjesmu ‘Fame’.

https://www.youtube.com/watch?v=N1QAEeTW9h8