VIDEO: OREŠKOVIĆ O PLENKOVIĆU – Pokazuje iživljavanje, sadizam, odliku čovjeka koji je psihopat

Zastupnica Dalija Oreškoviro gostovala je na N1 televiziji i među ostalim komentirala i obrat u slučaju roditelja njegovatelja.

Posebno se osvrnula na ponašanje premijera Andreja Plenkovića, za kojeg je rekla da želi pokazati da je on gospodar svih naših sudbina.

“Meni je to čisto iživljavanje, sadizam, a ne politička igra. To je odlika čovjeka koji je čisti psihopat”, rekla je Orešković za N1 i nastavila:

“Sve te argumente da se nešto može odobriti sada, stupiti na snagu sada, ovdje je Andrej Plenković htio poslati poruku ne da ponižava opoziciju ili Anku Mrak Taritaš, ovdje je htio pokazati da može ponižavati i zastupnike iz vlastitih saborskh klupa, gospođu u invalidskih kolicima.

Namjerno ne izgovaram njezino prezime jer se odrekla vlastitog identiteta, zašto bih ga ja priznala? Svjesna zahtjeva govorila je da pored tih udruga postoje i druge udruge koje vladi daju za pravo da će ipak smisliti bolja rješenja jer ova ne valjaju, a zašto ne valjaju, nije objasnila. To držanje tijela – “dao sam nalog” – ja sam gospodar sudbina – to je ozbiljan poremećaj.

Ako ga mi kao društvo ne osvijestimo, imat ćemo državu koja služi partijskim elitama bez pomaka. Upravo na ovakvim primjerima kakve je opisala Klancir, trebali bi donijeti zakone po uzoru na uređena društva.”