VIDEO: ONI KOJI DOLAZE – Lara Demarin je zapjevala “Uz tebe”

Mladost, ljepota i kreativnost, savršeni su spoj za dobru pjesmu. ‘Uz tebe’ je rezultat takve kombinacije, a u eter nam je donosi, novo mlado lice Lara Demarin.

Pažnju javnosti privukla je odličnim izvedbama u jednom televizijskom showu, a sada je vrijeme za novi iskorak, prvi samostalni singl.

Pjesmom ‘Uz tebe’, Lara se ujedno predstavlja i kao kantautorica, jer je sama napisala tekst, a u suradnji s producentom Mihaelom Blumom glazbu, koji potpisuje i aranžman. Njihov glazbeni zanos, mladost i kreativnost, zaslužni su za veselu, ritmičnu i plesnu pjesmu, svjetske produkcije.

Zadovoljstvo napravljenim nije krila ni sama Lara. ‘Tekst pjesme nastao je u trenutku mog putovanja iz Zagreba za Pulu, što je moja najčešća i nerijetka relacija. U dugim vožnjama sam najviše inspirirana, a pjesma govori upravo o mojim odlascima, odnosno dolascima. Došla sam u studio kod Mihaela, pokazala mu tekst i u trenutku sam krenula pjevati. Emocije su me vodile kroz melodiju i stvaranje je teklo lagano, što je prednost rada s Mihaelom. Našli smo zajednički glazbeni jezik otkad smo krenuli surađivati i bez njega se ne bih ni usudila pjesmu pokazati javnosti. Oboje smo perfekcionisti pa smo usavršavali pjesmu dugo vremena, no na kraju smo i više nego zadovoljni!’

Foto: Hit produkcija
Foto: Hit produkcija

‘Vrlo je lako raditi s Larom, jer je donijela svjež materijal, koji mi se jako svidio jer je jako blizak mojem glazbenom izričaju. R’n’b se rijetko može čuti u radijskom eteru, pa sam sretan što ona upravo tim žanrom izlazi na scenu. Nadam se da će publika to prepoznati!’, kazao je ovom prigodom Mihael Blum.

Upravo taj r’n’b prizvuk i hip-hop podloga pjesme ‘Uz tebe’, tražila je i plesni spot. Na zadovoljstvo svih, realizirala ga je ekipa Hit Produkcije. Kako izgleda kada je Lara Demarin ‘Uz tebe’, pogledajte na snimci u prilogu.

‘Cijelu ideju ostvarila sam uz moje talentirane prijatelje, Diega Siqueiru i Laru Kapeloto. Klavir Bruna Krajcara je bio samo točka na i, iako jako velik atribut cijelog spota. Fokus spota je priča koja leži iza pojedinačnog pa zatim zajedničkog plesa te time dobiva na gradaciji, kao i sama pjesma’, zaključila je Lara.

Autor glazbe: Lara Demarin/Mihael Blum
Autor teksta: Lara Demarin
Autor aranžmana: Mihael Blum
Glazbeni producent: Mihael Blum
Tonski snimatelj: Mihael Blum

Režija: Hit Produkcija
Foto: Hit Produkcija

 

Komentiraj