VIDEO: OGLASIO SE ĐOKOVIĆ – Imao sam dobre namjere, žao mi je zbog svega

Nakon nastupa na Adria Touru u Zadru i Beogradu nekoliko je tenisača i trenera završilo s koronacvirusom, a među njima i Novak Đoković svjetski reket broj jedan.

Podsjetimo, osim Đokovića, pozitivna je i njegova supruga Jelena, na sreću djeca nisu.

Đoković se nakon svega oglasio priopćenjem:

“Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Djeca su negativna.

Sve što smo radili u proteklih mjesec dana radili smo čista srca i iskrenih namjera. Naš turnir bio je humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete da igraju, ostvare prihode i na taj način lakše prebrode ovaj težak period.

U isto vrijeme željeli smo poslati poruke solidarnosti i poštovanja, fair-playa. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. Organizirali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio vjerujući da su se stekli uvjeti za njegovo održavanje.

Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave liječnika i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplicirati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro.

Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za 5 dana”, priopćio je.

Podsjećamo, u Zadru se i feštalo.

Komentiraj