VIDEO: ODUŠEVIO FANOVE – Dalibor Brun podsjetio na svoje slavne dane

Nekada je palio i žario estradom, sjajan pjevač koji je donio na scenu mnoge hitove – Dalibor Brun.

Onda se neko vrijeme nije mnogo pisalo a ni čulo o njemu, samozatajno je nestao, a sada je mnoge oduševio svojim nastupom u novogodišnjem programu Nove TV.

Listaju se stari hitovi, traži se na internetu ponešto o njemu. Fanovi su i dalje tu, gladni novosti.

Podsjećamo, u travnju 2018. zagolicao je javnost jer se vratio u studio. U glazbenom studiju u Kraljevici snimao je nove stvari. I nije prvi put da se nakon duže diskografske pauze Brun vraća. glazbi.

Snimio je pjesmu ‘Teško mi’, autora Željka Pavičića koji potpisuje glazbu i tekst i Roberta Grubišića zaduženog za aranžman.

‘Svi koji me znaju, znaju da sam nepredvidiv. U zadnje vrijeme mi se zna događati da malo snimam, malo ne. Mislim da sam najdužu pauzu napravio kad sam se intezivno bavio ugostiteljstvom.

Kod mene očito vrijedi ona, jednom glazbenik, uvijek glazbenik, pa snimam onda kad za to imam razloga, a ove nove pjesme su itekako dobar razlog’, poručio je tada Brun.

Podsjetimo, Dalibor Brun svoju je diskografsku priču započeo 1973. godine kada je za tadašnji Jugoton objavio LP “Voljenoj”, a tijekom 70-ih za istu kuću objavio je još nekoliko uspješnih albuma.

Na najveće hitove iz njegove karijere podsjeća kompilacija “The Best of Collection” objavljena 2015. godine.

Kompilacija je objedinila je njegove najveće hitove poput “Nisi ti više crno vino”, “Ako te pitaju za mene”, “Živi se samo jednom”, “Teško mi je prijatelji” i probudit će sjećanja na njegove nastupe, na Splitskom, Zagrebačkom, Opatijskom festivalu te festivalima Vaš šlager sezone i Beogradsko proljeće.