VIDEO: ODLAZAK VELIKANA – Iniesta se u suzama oprostio od Barcelone

Podijelite članak
Foto: Sreenshot
Foto: Sreenshot

Andres Iniesta i službeno je obznanio da napušta Barcelonu. Jedan od najboljih veznih igrača svijeta s katalonskim je klubom osvojio 31 trofej, a smiješi mu se još jedan naslov.

Ako sutra Barca protiv Deportiva odigra samo remi osvojit će još jedan naslov prvaka Španjolske. Na oproštajnoj press konferenciji bili su svi igrači, treneri i Uprava kluba, a Iniesta je u suzama govorio o svojem odlasku.

“Dugo sam razmišljao o svojem odlasku, a odluka je donesene u krugu obitelji. Sve što sam postigao u karijeri mogu zahvaliti Barceloni i La Masiji.

Nisam više sposoban za nogomet na tako visokoj razini kakav se igra u Barceloni”, poručio je između ostalog velikan svjetskog nogometa.

Tridesettrogodišnji Iniesta osvojio je sa Španjolskom jedno Svjetsko i dva Europska prvenstva, a s klubom za koji je igrao cijelu karijeru ima četiri naslova prvaka Europe i osam prvaka Španjolske.

Po navodima španjolskih medija Andres Iniesta karijeru će nastaviti u bogatim ali manje zahtjevnim ligama poput Kine ili SAD-a.

Komentiraj