VIDEO: OČAJNA MADONNA – Čuvena pop ikona pije – kako je izgubila starateljstvo nad sinom Roccom?

madonna, rocco

Madonna je u posljednje vrijeme silno potresena i može ju se vidjeti kako pije, proizvodi incidente i plače. Ona je naime izgubila starateljstvo nad sinom Roccom (15) što je poznatu pjevačicu bacilo u očaj.

Naprosto rekao je Rocco da više ne želi živjeti s njom te da ide svom ocu Guyu Ritchieu i da će biti kod njega u Velikoj Britaniji.

“Ne postoji jača ljubav od one koju majka osjeća prema svom sinu. Nadam se da će me čuti, da shvati koliko mi nedostaje”, rekla je kroz suze kraljica popa i na svom koncertu i Roccu posvetila pjesmu “La Vie En Rose”.

Konačna presuda u cijelom slučaju još nije donesena, ali je sud odlučio kako će Rocco do ljeta biti s ocem.

Bitka za starateljstvo počela je u prosincu prošle godine, kada je Rocco naprasno otišao s Madonninog koncerta i odletio ocu u Britaniju.

Sud je na posljednjem ročištu tražio da Madonna i Ritchie riješe sve izvan suda, pa je pjevačica potom pristala da Rocco ode ocu na neko vrijeme, jer je dobila i obećanje kako će imati i utjecaj na daljnji odgoj dječaka.

Madonnini prijatelji kažu kako joj se poslije toga počeo rušiti svijet, da se teško miri s tom novom situacijom i da će se boriti da Rocco bude s njom.

Ali, čini se da je odabrala posve krivi način borbe. mPije, sklona je in cidentima, ponaša se na pozornici posve raskalašeno, pa je na nedavnom koncertu vikala s pozornice “Neka me netko

poje…Tko će se pobrinuti?!” A na pozornici je bila s bocom pića.

 

Komentiraj