VIDEO: OBRAČUN PRED SABOROM – Najstarija aktivistica napala HDZ-ovog Stevu Culeja

Jedna od najstarijih zagrebačkih aktivistica, 74-godišnja Višnja Škreblin, više od 20 godina prosvjeduje za građanska prava, redovita jena prosvjedima protiv gradonačelnika Milana Bandića, a jučer je sudjelovala na prosvjedu zagrebačke oporbe koja je tražila izglasavanje Zakona o obnovi Zagreba prije raspuštanja Sabora.

Bio je vrlo zanimljiv obračun aktivistice Škreblin s HDZ-ovim saborski zastupnikom Stevom Culejem. Kad ga je verbalno napala Culej ju je pitao s kojom je brigadom došla pred Sabor.

Fotogalerija Najstarija zagrebačka aktivistica obračunala se sa Culejom: ‘Borili ste se vi za svoju guz*** smrdljivu’

“Pazite kak’ se razgovarate. Vi ste u Saboru da se cijeloj građanskoj kliki obratite i zaj******* svih tih godina. Sramite se vi i HDZ. Uništili ste mi budućnost moje djece i unuka. Sramite se”, poručila mu je Škreblin, kako objavljuje RTL. Potom mu je rekla neka se lijepo nakloni i zahvali joj što je rekla istina.

“Ja se klanjam samo pred ovim ovdje”, odgovorio je Culej gledajući u nebo, ali Škreblin je imala odgovor: “Da vjerujete u Boga ne bi uništili ovako prekrasnu zemlju”.

Culej je potražio spas među novinarima i rekao “kaj ste je dopeljali, daj dopeljajte neku kvalitetnu”, no uslijedila je salva napada gospođe Škreblin:

“Nemojte vi meni govoriti jel’ sam ja kvalitetna, ja sam tu da sudim o vama, da li ste vi kvalitetni. A niste, vi ste dno dna. Ja gospodine idem na svoju farmu, a vi idite na svoju. Moja farma je tu u gradu Zagrebu, a di je vaša? Zato se vama živo fućka za ovaj Zagreb. Sramite se. I vi ste se borili za ovu zemlju? Borili ste se vi svi za svoju guzicu smrdljivu”, odbrusila mu je Škreblin.

Snimku možete pogledati OVDJE.

 

Komentiraj