VIDEO: NOVI STIL NA POLJUDU – Hajduk nema viziju i nema napisanu strategiju! – bio je oštar novi trener

marijan pušnik, hajduk

Na press konferenciji na Poljudu novi trener Hajduka, slovenski stručnjak Marijan Pušnik govorio je otvoreno, bez dlake na jeziku.

”Predsjednik mi je dao dozvolu da ovo kažem: Hajduk nema viziju i nema napisanu strategiju!”, krenuo je odmah Pušnik. ”Kad dođete u Dravograd tamo postoji vizija i strategija, točno se zna tko što radi u klubu, tko kome odgovara. Slovenska treća liga. Kad novi predsjednik dolazi bivši predsjednik mu uručuje takav dokument. Vrlo jasno i glasno. Ovo nije usmjereno protiv nikoga, ali Hajduk to nema. Ušao sam poslije Burića u kancelariju, tamo nema testova, nema imena nijednog igrača koji bi trebali doći. Nitko nije ništa ostavio na papiru. Takav sustav rada ne valja”, izrekao je neslaganje s radom svog prethodnika Burića.

Progovorio je Pušnik o mnogim stvarima, pa i o legendama Hajduka: ”Znam što je Hajduk, legenda znači puno stvari, da te priznaju novinari, publika i Torcida. Ne znači to da moraš biti i sportski direktor i predsjednik. Pozivam sve legende koje žele pomoći klubu, neka dođu. Čista je laž da je Mužiniću oduzeta kancelarija, da mu je uzeo Tomljanović. Tražit ću da u mom timu da budu legende, Ivica Matković, Luka Radman, Stanko Poklepović, Ivica Šurjak. Zaista ću koristiti njihove savjete, naš tim je spreman na suradnju. Uz stručne ljude trebaju biti i legende.”

Ostatak možete pogledati, bilo je vrlo zanimljivo kada je govorio o igračijma i mogućim pojačanjima.

Komentiraj