VIDEO: NOVI SPOT – Mišo Kovač i “Najljepše su oči moje majke”

Tjedni su ovo posvećeni najuspješnijem pjevaču naših prostora koji je do danas prodao više od 20 milijuna nosača zvuka.

Ovog ponedjeljka u suradnji Suzyja i Croatia Recordsa objavljen je i videospot za još jedan veliki hit “Najljepše su oči moje majke”.  Upravo pjevajući ovu pjesmu na turneji po Njemačkoj, a predstavljajući Hrvatsku, Mišo je čak 23 puta zaredom osvojio prvo mjesto i time postao ukupni pobjednik turneje.

Stoga i nije čudo zašto je baš ovu pjesmu odabrao za snimanje videospota u suradnji s dugogodišnjim suradnikom i prijateljem Željkom Petrešom.

Da je riječ o glazbeniku koji i danas u 81. godini života uživa u velikoj popularnosti govori i podatak da je u samo sedam dana prvi snimljeni spot “Čuvajte mi pismu” prešao 100 tisuća pregleda na YouTubeu. Ništa manje ne očekuje se niti od novog spota za pjesmu koju je skladao i napisao veliki Đorđe Novković, Mišin dugogodišnji suradnik i prijatelj, dok je još jedan velikan, Rajmond Ruić, raspisao aranžman.

Ova pjesma je među sto trideset i jednom koje je odabrao upravo Mišo Kovač za potrebe šesterostrukog CD-a “Antologija” objavljenog prošle godine.

Osim četiri videospota snimljena u Podstrani i okolici Splita, Mišo je snimio i veliki intervju koji će uskoro biti emitiran ekskluzivno na CMC televiziji.