VIDEO: NOVI SINGL – “Čuvaj me Bože” kao kruna suradnje Miroslava Rusa i Davida Temelkova

Do sada zapažena suradnja Miroslava Rusa i Davida Temelkova, nosi u sebi neku posebnost s kojom su stigli i do novog singla. ‘Čuvaj me Bože’, pjesma je za koju Rus kaže, kako je jedna od najboljih koje je napravio u svom autorskom opusu.

Skladba koja nastavlja niz njihovih uspješnica ‘Dišem za nas’, ‘Bila je bolja’, ‘Sve je prolazno osim tvoje ljubavi’, ‘Svijet se promijenio’, ‘Balerina od stakla’, ‘Ljubavi’ i ‘Ljubav na daljinu’, zasigurno neće razočarati brojne obožavatelje mladića, koji je svojim talentom, ali i predanim radom, postao jedan od predvodnika nove scene.

‘David Temelkov, me autorski privukao svojom posebnošću, glasom kakav se rijetko čuje, i iskustvom koje je već donio sa sobom od prije. Raditi sa njim je pravo zadovoljstvo, a pjesma koju sada prezentiramo po meni je, jedna od mojih najboljih ikada. Nadam se kako će urednici prepoznati pjesmu i dati joj prostor u eteru koji ona zaslužuje, kako bi pronašla put do publike.’, istaknuo je ovom prigodom Rus.

Foto: Josip Šuker
Foto: Josip Šuker

Čuvaj me Bože’, iznad svega najavna je pjesma albuma prvijenca, koji će udariti ‘završni pečat’ neosporno uspješnoj suradnji Davida i Rusa, a koja je rezultirala brojnim hitovima. Na sve se savršeno nadovezao i video spot koji je djelom sniman u ruskom Sankt Petersburgu, a kako izgleda – pogledajte na priloženoj snimci dolje.

‘Ovo je zapravo pjesma s kojom smo se po prvi put upoznali Rus i ja, autorsko-pjevački, a koja je započela jednu lijepu suradnju. Iskrena i čista kao anđeoska suza, pjesma koja je izvan svakodnevnice, koja je mali životni putokaz, molitva prije svega…

Nadam se kako će pronaći svoj put do svake iskrene duše, do svakog čistog srca! Radujem se što kroz nepunih mjesec dana izlazi moj album, a ova ga pjesma ujedno i najavljuje. Hvala publici, zapravo svima vama koji ste moj oslonac, vjetar u leđa, moja inspiracija, jer bez publike, pjevač je ko’ brod bez mora.’, istaknuo je David.

U kratko vrijeme, osvojio nas je, svojom simpatičnošću, jednostavnošću, a nakon što poslušate pjesme Davida Temelkova, vaš glazbeni svijet definitivno neće biti isti.

Autor glazbe: Miroslav Rus
Autor teksta: Miroslav Rus
Autor aranžmana: Miroslav Rus/Mihael Blum
Glazbeni producent: Miroslav Rus/Mihael Blum
Tonski snimatelj: Mihael Blum
Režija, produkcija, montaža: Za Hit Produkciju Josip Šuker