VIDEO: NOVI HIT – Pogledajte što sve mogu lijepe Učiteljice sa šlagom

Foto: Bojan Dragojević
Foto: Bojan Dragojević

U svom prepoznatljivom zvuku, zbog kojeg ih je publika u protekle tri godine toliko i zavoljela, Učiteljice vam donose novi  hit za sve generacije, željne dobre zabave.

Predvođene autorom Dušanom Bačićem i aranžerom Bojanom Dragojevićem, Matea, Ana i Silvia, predstavljaju vam novu pjesmu i video spot ‘Šlag’.

Riječ je o posljednjem singlu sa albuma prvijenca Učiteljica ‘Luda kuća’ u izdanju Hit Recordsa, a kojeg možete nabaviti online putem Hit Music Boxa http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8733, kao i u svim prodavaonicama nosača zvuka.

‘Vrijedno smo radile, tako da je svaka pjesma dobila spot. Trinaest spotova i više od 150 milijuna pregleda, nešto je na što smo ponosne.’, kaže Matea.

‘Šlag je slatka, vesela, pozitivna pjesma koja će našoj publici uljepšati blagdane, a naše mnogobrojne koncerte dopuniti još jednom sjajnom, brzom pjesmom.’, kaže Silvia.

Ana je oduševljena ulogom koju su cure imale u spotu, ‘Vježbale smo i trenirale naporno da bi smo bile u formi, a onda smo se bacile na kolače sa šlagom. Prvi put kuhamo u spotu i bilo je veoma interesantno.’

Foto: Bojan Dragojević
Foto: Bojan Dragojević

Zašto su Učiteljice slatke kao ‘Šlag’ otkrijte sami na https://youtu.be/0VdD-ONBlyk

Atraktivne djevojke, do sada su snimile duete sa Jasminom Stavrosom, Nedom Ukraden, Severinom i Tarapana Bandom, koji se, kao i aktualni singl ‘Šlag’ nalaze na albumu ‘Luda kuća’, koji možete nabaviti putem Hit Music Boxa http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8733.

Učiteljice su za kratko vrijeme postale miljenice publike, a prepoznatljive su po svom glazbenom pravcu i zvuku. Tambura i violina u modernim pop i zabavnim aranžmanima, zaštitni su znak benda, zbog čega su toliko slušane i tražene diljem regije.

Djevojke u međuvremenu nastavljuju radnim tempom, a mi vam donosimo datume i mjesta na kojima možete uživati u njihovim hitovima:
05.12. Slovenija, Maribor, Štuk
13.12. Hrvatska, Čakovec, Centar za kulturu
15.12. Austrija, Matrei in Osttirol
16.12. Slovenija, Radgona
25.12. Hrvatska, Pitomača, Club Tena

Autor glazbe: Dušan Bačić
Autor teksta: Dušan Bačić
Autor aranžmana: Bojan Dragojević
Glazbeni producent: Bojan Dragojević
Redatelj: Bojan Dragojević & Dušan Bačić
Foto: Bojan Dragojević

Komentiraj