VIDEO: NOVI BOY BEND – Elixir predstavlja singl “Teško te zaboravljam”

Na hrvatsku glazbenu scenu stigao je novi zabavni bend, Elixir, koji smatra da domaću zabavnu glazbu treba vratiti na tron. Singl kojim se predstavljaju publici Teško te zaboravljam stigao je iz pera Marija Regelje, poznatog pjevača Ljubavnika koji u posljednje vrijeme sve više piše i za druge izvođače.

Spot je sniman u Zadru i na otoku Viru, a sve pod redateljskom palicom Matije Škalića, sve popularnijeg mladog redatelja.

“Ovo je naš prvi singl i s njime tek otvaramo jedno poglavlje. Glazbu ćemo razvijati i sigurni smo kako ćemo se u potpunosti oblikovati kroz nekoliko singlova kada vidimo kako publika reagira na nas, no svakako ćemo biti najbliži zabavnoj glazbi. Želimo biti dio najvećih zabava. Želimo začiniti svaku dobru feštu te u svakom klubu napraviti pravi lom. Neka naša glazba bude motiv za radost”, kazao je Marko Petaj, pjevač grupe.

Uz Marka tu su još i Tomislav Ričko kao gitarist, Josip Pribolšan kao bubnjar, Karlo Zaplatić kao basist te Jan Pukljak kao klavijaturist, a svi oni dolaze iz okolice Zaboka. Svi dečki iz Elixira glazbom se bave već dugi niz godina, no ovo im je prvi put da su ozbiljnije zakoračili na estradu.

Dečki na Facebooku već broje nekoliko tisuća obožavatelja, a nema sumnje da će grupa Elixir naći svoje mjesto na mnogobrojnim zabavama gdje je ovakva vrsta glazbe itekako poželjna.

Komentiraj