VIDEO: NJEZINA JE IMOVINA – Tko je žena koja će naslijediti bogatstvo Princea, više od 300 milijuna dolara?

Podijelite članak

tyka nelson

Je li veliki i legendarni glazbenik Prince ostavio oporuku, nije još poznato. A ako oporuke nema, najveći dio njegove imovine prema zakonu dobit će njegova jedina sestra Tyka Nelson.

Kad je stigla vijest o smrti Princea, njegova sestra Tyka pojavila se na imanju i obratila mnogobrojnim fanovima i obožavateljima koji su mu došli odati počast.

Odmah su mediji objavili kako će prema zakonima savezne države Minnesote upravo ona, ako nema oporuke, naslijediti prekrasno imanje i sve što je na njemu.

Jer, ako neoženjena osoba bez potomaka umre i iza sebe ne ostavi oporuku, njegovu imovinu nasljeđuju roditelji, djedovi i bake, pa braća i sestre…

Naravno, na sudu se to može pokušati osporiti. Princeovi roditelji nisu živi, pa je Tyka prva i jedina osoba koja je nasljednica. Nije u braku i ima dva sina.

Budući je s bratom uglavnom bila u dobrim odnosima, teško da netko i na sudu može osporiti njezino nasljedstvo.

Možda bi se nakon sestre Tyke kao nasljednici mogla pojaviti njegova polubraća i polusestre. Ima ih sedmoro.

Njegov otac, John, dobio je tri kćeri i dva sina u prvom braku. Jedna je kći umrla 2006., a jedan sin 2011. Nakon što se razvela majka je u drugom braku rodila još dvojicu sinova.

Princ je ostavio oko 300 milijuna dolara, kažu procjene, bez raznih ugovora o “strimingu” i slično koje tek valja pročešljati.

Prema tvrdnjama njegovog prvog menadžera Ovena Hasnija, njegov cijeli glazbeni katalog vrijedi oko pola milijarde dolara. Misli se i kako je Prince ostavio još napisane glazbe, neke pripreme za albume.

Poznato je da nije prodavao svoja prava, da nije volio ugovore…Zato je ostao vlasnikom svojih snimaka.

Najvjerojatnije glavna nasljednica Tyka htjela je biti pjevačica. Gradila je karijeru. Ali, bila je zavisna o drogi i to ju je bacilo na dno.

Odala se čak i prostituciji da bi imala za drogu. Mediji bilježe njezine riječi:

“Bila sam samohrana majka dvojice sinova. Prodavala sam svoje tijelo da bih ih mogla prehraniti i kupiti im pelene.”

Brat joj je poklonio automobil, ali je i to prodala. Kasnije je rekla da se toga najviše srami. Da bi se mogla drogirati prodala je i tv prijemnik pa djeca nisu imala što gledati.

Na sreću po nju uspjela je u borbi protiv droge i opet se zbližila s bratom.

 

Komentiraj