VIDEO: NJEMAČKI IMAM O SILOVANJU – Žene su same krive jer hodaju polugole i koriste parfeme!

konj

Mnogo je bure i reakcija izazvala izjava njemačkog imama Sami Abu-Yusufa o slučajevima masovnog seksualnog maltretiranja u novogodišnjoj noći u Kölnu.

Lupetao je imam Sami Abu-Yusuf u intervjuu za TV REN. U svojoj izjavi, očito nepromišljenoj, otvoreno je optužio žene nad kojima je učinjeno nasilje da su same krive. Jer, provokativno su odjevene i upotrebljavaju parfeme!

Njemački mediji donose njegovu izjavu u kojoj se među ostalim kaže:

„Moramo pravilno reagirati, a ne dodavati ulje na vatru. Trebamo razgovaramo i naći rješenja. Ako netko napada i vrijeđa druge, može nastati opasna situacija. Jedan od razloga zašto su migranti napadali jest način na koji se žene oblače. Ako hodaju polugole, koriste se parfemom, onda se takve stvari događaju. Imate muškarca i ženu…. i to je kao dolijevanje ulja na vatru.“

Naravno da je žestoko napadnut iz raznih krugova, a potom se branio kako je njegova izjava istrgnuta iz konteksta. Zbog toga se malo i korigirao, ali gorčina njegovih pogleda, svjetonazor i sve drugo – ostalo je. Naknadno je rekao:

„Bilo je među njima i onih koje su bile oskudno odjevene i koje su na sebi imale parfem. To je bio dovoljno za neke Sjevernoafrikance da ih napastuju. No to ne znači da mislim da se žene ne bi trebale tako odijevati. Svi to moraju prihvatiti. Ako se s time ne slažu, morali bi otići u neku drugu zemlju.“