VIDEO: NIKŠA VUKAS – Je li Plenković pri zdravoj svijesti – umjesto u samoizolacije on napuhan leti Hrvatskom

U SDP je održana izvanredna konferencija za medije o zdravstvenoj i sigurnosnoj situaciji u Hrvatskoj, na kojoj je trebao govoriti i Rajko Ostojić, potpredsjednik SDP-a, ali je zbog kontakta sa zaraženim kolegom samoinicijativno otišao u samoizolaciju.

Nikša Vukas, glavni tajnik SDP-a, naglasio je kako i na taj način žele pokazati kako im nisu najvažniji mandati već je ispred svega sigurnost i zdravlje građana.

Zadarski turnir Adria Tour, kaže, nisu nikako organizirali sami Novak Đoković i Goran Ivanišević već po određenim putama i uputama MUP-a, te je ocijenio kako je i država odgovorna za propuste.

”Primjer Plenkovića koji ne želi otići u samoizolaciju ne znamo što želi pokazati. Do tada je je svaki kontakt išao u izolaciju. Iz svoje čiste bahatosti Plenković to ne želi ne želi i bori se da pod svaku cijenu zadrži vlast”, rekao je Vukas.

”Napuhao se, šepurio i samo još helikopterom ne leti po Hrvatskoj. Pitam se je li uopće pri zdravoj svijesti”.

Vukas je i pojasnio kako Davor Bernardić nije bio u kontaktu ni sa zaraženim Friganovićem, a ni s Ostojićem. ”Da je bio, išao bi u samoizolaciju”, rekao je.

Bernardić će se, naglasio je, obratiti javnosti i obavijestiti kako će nastaviti kampanju.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/sdphrvatske/videos/255490079082936″ bottom=”30″]

Komentiraj