VIDEO: NIKOLA GRMOJA – Skandalozno je da je Kovačević novac čuvao kod supruga zamjenice županijskog odvjetnika

Nema kraja trakavici oko afere Janaf jer se svakoga dana pojavi neki novi detalj, a na vijest kako je sada već bivši čelnik Janafa Dragan Kovačević jedan dio novca dao na čuvanje suprugu državne odvjetnice šokirala je javnost.

Reagirali su i iz Mosta, čiji je zastupnik Nikola Grmoja na Facebooku napisao:

DRAGAN KOVAČEVIĆ ČUVAO NOVAC KOD DRŽAVNE ODVJETNICE KOJA JE PISALA OPTUŽNICU ZA AGROKOR! Skandalozna je informacija da je Dragan Kovačević novac čuvao kod supruga zamjenice županijskog odvjetnika, kod žene koja je pisala optužnicu za Agrokor. To je kap koja je prelila čašu.

Zahtijevamo saborsko istražno povjerenstvo odmah, čim u ponedjeljak ili utorak predstavimo nacrt, inzistiramo na podršci vladajućih i trenutni početak rada Istražnog Povjerenstva. Ovo je postalo neizdrživo. Postavlja se pitanje je li taj novac čuvan kod njenog supruga ili upravo kod zamjenice županijskog državnog odvjetnika pa se sada vade da se radi o njenom suprugu.

Ovo bi bio prvorazredni skandal u svakoj normalnoj zemlji. Ovo pokazuje da je u ovu aferu, za koju sada slobodno mogu reći da je najveća od nastanka moderne hrvatske države, upleten vrh sudske vlasti, DORH, ministri Plenkovićeve Vlade, glavni koalicijski partner gospodina Plenkovića Milorad Pupovac o čemu nitko ne piše što je jako znakovito.

Zbog svega ovog Most inzistira da saborsko istražno povjerenstvo počne odmah s radom. Ove nove informacije, svakog pristojnog čovjeka u ovoj zemlji moraju zabrinuti pa očekujem reakciju premijera Plenkovića i vladajućih na ove nove skandalozne informacije.

Imali smo aferu Agrokor kao jednu od najvećih afera uopće u Hrvatsku, optužnicu za tu aferu je pisala gospođa kod koje Dragan Kovačević čuva novac.

Podsjetimo kako Jutarnji list doznaje, da je taj “drugi prijatelj” kod kojeg je čuvan novac, ujedno i susjed iz Adžijine 22, poduzetnik Goran Puklin, koji nije posebno poznat javnosti, ali je svakako zanimljiva činjenica da se radi o suprugu dugogodišnje tužiteljice, zamjenice županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu Mirele Alerić Puklin. Riječ je, inače, o jednoj od tri tužiteljice koje su pisale optužnicu u slučaju Agrokor. U Adžijinoj 22 je navodno pronađeno i zaplijenjeno oko 4,5 milijuna kuna.

Komentiraj