VIDEO: NEVJEROJATNO – Pogledajte što o svom “seksi” životu govori djevojka s dvije vagine

Hazel Jones

Rođena je s dvije vagine i dvije maternice. Hazel Jones, zajedno sa svojim mladićem, rado je odgovarala na neke zanimljivosti iz svog života, posebno seksualnog.

“Djevojka sam u dvadesetim godinama koja je rođena s dvostrukom maternicom. To sam saznala kada sam imala 16 godina, a rečeno mi je i da mogu zatrudnjeti u obje”, kaže Hazel.

“Čitala sam da je jedna žena dobila jednu bebu iz jedne maternice, a blizance iz druge, tako da je moguće”, odgovorila je na pitanje bi li mogla ostati u “dvostrukom” drugom stanju.

Rekla je da bez obzira što ima dvije vagine, svoje cikluse ima jedanpu mjesečno kao i druge žene.

“Moj seksualni život je dobar, a osjećaj zavisi od toga u koju se vaginu penetrira. One se nalaze jedna pokraj druge, a pošto je jedna manja, prilikom penetracije osjećam bol”, rekla je Hazel.

“Prije nego što smo se počeli zabavljati ona mi je spomenula da ima nešto što većina drugih djevojaka nema”. ispričao je njezin mladić. “Nakon nekoliko minuta pogađanja, konačno sam otkrio o čemu je riječ”, dodajući kako i ne primjećuje da Hazel ima dvije vagine, ali da se prilikom odnosa trudi da bude u većoj.