VIDEO: NETKO LAŽE – Tvrdi to u svojoj novoj pjesmi Boris Novković

Boris Novković odlučio je kraj ove godine obilježiti objavom novog singla i spota “Netko laže” s kojim najavljuje izlazak novog studijskog albuma i to, kako se nada, već na proljeće iduće godine. 

Suradnju s producentom i aranžerom Hrvojem Prskalom, započetu na aktualnom albumu “Gori ulica”, nastavlja i dalje jer i novi album nosi jednaku poruku, vjeru u ljubav i pozitivno raspoloženje.

“Novi album nastavlja naš optimizam i nove će pjesme ljudima izvući osmijeh na lice i donijeti feel-good osjećaj. Hrvoje Prskalo nastavio je s izrazito organskom produkcijom i naša zajednička energija doći će do izražaja i na novom albumu. Hvala mojoj divnoj ekipi ‘Noćne straže’ koja je doprinijela ovom videospotu jer je snimljen na generalnoj probi uoči novosadskog i beogradskog koncerta”, objasnio je Boris.

Naime, prije nekoliko dana Boris Novković održao je velike koncerte u Novom Sadu i Beogradu. Publika je na susret s jednim od najpopularnijih regionalnih kantautora čekala s nestrpljenjem, a koncertima je Boris Novković obilježio 35 godina od izlaska svog prvog albuma “Kuda idu izgubljene djevojke”.

Kao što ljubav, u stihovima pjesme “Netko laže”, uvijek nađe svoj put, tako su i Borisove pjesme od početka njegove karijere pronalazile put do publike. Legendarni glazbenik je oduvijek imao bezrezervnu podršku publike u cijeloj regiji, a novosadski i beogradski koncert bili su prilika da se iskaže nagomilana energija kroz pjesme koje su obilježile Borisovu karijeru.