VIDEO: NESPOSOBNA POLITIKA – Albaniji zbog potresa pomoglo 100 zemalja, nama nitko

SDP-ov saborski zastupnik Joško Klisović objavio je zanimljivu snimku na kojoj je komparirao što se događalo nakon razornog potresa u Albaniji i onog u Zagrebu.

Uz snimku na Facebooku je napisao: “Premijer Andrej Plenković i HDZ su izborne interese HDZ-a stavili ispred obnove Zagreba. Katastrofa!”

Potres u Albaniji snage 6,4 bio je u studenom prošle godine, a za razliku od našeg premijera, kaže Klisović, albanski je premijer uspio animirati 100 država i stiglo je više od 1,2 milijarde eura pomoći.

Mi smo predsjedali Europskom Unijom, a nismo uspjeli dobiti da EU organizira donatorsku konferenciju, iznosi Klisović na snimci.

Klisović je reagirao i na pomoć EU gospodarstvu zbog koronavirusa, rekavši da je ovo dobar vijest za Hrvatsku i da novac treba upotrijebiti za reforme koje slijede.

– Mislim da hrvatski građani ne smiju dati HDZ-u da upravlja tim novcem, jer je to stranka koja ima korupcijsku aferu na sudu. To je stranka gdje je 15 ministara otišao zbog sumnje u korupciju. Hrvatska ne smije pretočiti novac u džepove političara već onima kojim treba, a to su gospodarstvenici, prenosi HRT.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/joskoklisovic5/videos/312552966404603″ bottom=”30″]

Komentiraj