VIDEO: NEČUVENO – “Možda bi bilo bolje da vas Zagora nije rodila”, rekla je Bulju HDZ-ova ministrica

bulj, pranić

“Vi i zastupnik Pranjić ste meni jako simpatični i slatki u vašim majicama, ali možda bi bilo bolje da vas Zagora nije rodila”, rekla je bez zadrške HDZ-ova ministrica Gabrijela Žalac, Mostovim zastupnicima Miri Bulju i Anti Praniću, koji su nosili majice s natpisom “Zagora me rodila”.

“To što ste sve izgovorili i kojom demagogijom se bavite, ne vjerujem da će zbog toga ljudima tamo biti bolje”, poručila im je još Žalac, da bi ju zbog neprimjerenog ponašanja upozorio predsjedavajući Milijan Brkić, rekavši da se na taj način ne obraća zastupnicima.

Miro Bulj, zastupnik s respektablnim brojem osvojenih glasova na izborima, hrvatski branitelj, nije joj ostao dužan.

“Ministrica se ponijela damski, zaželjevši da nas Zagora nije rodila, ali rodila nas je. U sabornici sam svašta čuo na svoj račun, da sam panj, čoban, veleposlanik.

Ne, ja sam Miro Bulj iz Sinja i kao saborski zastupnik imam se pravo boriti, moja je obveza gvoriti o štetama koje ste tom kraju nanijeli ovim zakonom.

Vi bi voljeli da se nisam rodio u Zagori, vi želite ovdje ovce, ne čobane, vama je to stranački popis želja. Da, vama trebaju ovce, a ne pastiri”, rekao je Bulj.

Na svojoj stranici na Facebooku Most je objavio:

MINISTRICA BULJU I PRANIĆU: BOLJE DA VAS ZAGORA NIJE RODILA.

Kad pomislite da ne može niže i gore, uvijek može. Ministrica Žalac danas je “odala počast” saborskim zastupnicima Bulju i Praniću koji se cijeli dan bore za brdsko-planinska područja i to predavanjem amandmana na Zakon koji donosi više štete nego koristi, tako što im je poručila kako bi bilo bolje da ih Zagora nije ni rodila.

Napomenuti ćemo da je ministrica hrvatskom branitelju zahvaljujući kojemu gospođa i može biti ministrica u slobodnoj Hrvatskoj (Miro Bulj) poželjela gore spomenuto. Osim toga poželjela je to i mladom gradonačelniku (Ante Pranić, gradonačelnik Grada Vrgorca) pod čijim se vodstvom grad preporodio od pustoši koju je ostavila stranka ministrice Žalac.

Komentiraj