VIDEO: NECIVILIZIRANO – Pogledajte na kakvu su se akciju protiv Pupovca odlučili u stranci A-HSP

pupovac, plakat

U središtu Zagreba članovi Autohtone – Hrvatske stranke prava (A-HSP) na čelu sa svojim predsjednikom Draženom Kelemincem izveli su još jednu od svojih ružnih akcija.

U Ulici Ljudevita Gaja, na jedan su izlog, nekoliko koraka od ulaza u ured NSV-a,  zalijepili su fotografiju predsjednika Srpskog narodnog vijeća Milorada Pupovca, s porukom “Zašto šutiš o četniku Šešelju“, pišu Novosti.

Bili su tu uz plakat i fotografiju i članovi stranke A-HSP, sve dok nisu zamoljeni od policije da se maknu, a potom je policija obavila i uviđaj.

“Ja sam Šešeljevo djelovanje najoštrije osudio još početkom 90-ih”, kaže Pupovac koji je nedavno bio vrlo kritičan prema oslobađajućoj presudi Šešelju.

“Takva presuda predstavlja šok za sve one koji su bili žrtve ratnih politika, posebno one koja se vezuje uz ime Vojislava Šešelja i istovremeno pokazuje da Haaški sud završava svoj posao na najgori mogući način, serijom oslobađajućih presuda”, kazao je tada Pupovac.

I nije ovo prvi put da članovi stranke A-HSP održavaju prosvjedne skupove ispred sjedišta SNV-a na kojima je obično 15-ak ljudi.