VIDEO: NEĆE DRŽAVA, HOĆE ON – Štitit ću i braniti Lorenu (18), žrtvu Daruvarca, i njezinu obitelj

Foto: Screenshot/Youtube
Foto: Screenshot/Youtube

Josip Deur (36), zadarski poduzetnik i majstor borilačkih vještina, preuzeo je na sebe ulogu da zaštiti 18-godišnju Lorenu, koju je divljački premlatio nasilnik Darko Kovačević Daruvarac.

Kaže kako će nju i obitelj štititi 24 sata na dan, sedam dana tjedno i poručuje:

“Tko je samo pomisli krivo pogledati, a kamoli dirnuti, neka računa da je pogledao i dirnuo u mene. Ja ću je braniti, štititi i čuvati isto kao što štitim i svoju obitelj. Ona je dijete prerano preminulog hrvatskog branitelja, ona je dijete koje je jedino čudom Božjim preživjelo sve one batine.

I na koncu, ona je dijete zbog kojeg nisam mogao ostati ravnodušan i za koje sam osjetio da se i ja moram trgnuti, ostaviti sve svoje obveze, kao i svoju obitelj, te pružiti ruku pomoći koliko je to bilo u mojoj moći”, rastumačio je Deur za Večernji list.

Deur je poznat i kao humanitarac i dobitnik je odličja Grba Grada Zadra, nakon što je u rujnu prošle godine, sa starijim bratom Marinom, spasio četiri ljudska života u zadarskim poplavama.

Poznat je javnosti i po putovanju do centra Zagreba s 18 kilograma teškim križem kako bi upozorio na neprocesuiranje ratnih zločina.

O slučaju Daruvarac još kaže: “Sedam godina trenirao sam ultimate fight i džiju džicu te dobro znam što znači udarati nekoga pola sata”.

Zamolio je medije neka ne objavljuju uznemirujuću snimku brutalnog premlaćivanja: “Snimka joj zabija nož u srce – Pogled na taj događaj zabija joj nož u srce”, prenosi Deur riječi Lorene.

PISALI SMO:

ŽUPANIJSKI VIJEĆNIK PUPIĆ BAKRAČ: Da je Daruvarac u HDZ-u bio bi kandidat za župana – čitajte OVDJE.

Komentiraj