VIDEO: NAPAMET – Pjesma je kojom će Stefany nastupiti na Splitskom festivalu

Mlada i talentirana Stefany na ovogodišnjem Splitskom festivalu predstaviti će svoju novu pjesmu autora Matije Cveka i Dominika Žagmeštera. Miks i mastering pjesme napravio je Švigi iz studija Šišmiš. 

“‘Napamet’ je ljubav, ona prava, iskrena, duboka ljubavna pjesma o apsolutnoj ljubavi koju dišete, živite i osjećate na potpuno drugačijoj i višoj razini. Vjerujem da će svatko tko bude poslušao pjesmu u njoj pronaći onu svoju ljubav koja ga vodi, motivira, inspirira i za koju živi”, objasnila je Stefany.

Stefany se javnosti prvi put predstavila kao natjecateljica glazbenog showa “The Voice”. Svojim je izvedbama u času osvojila gledateljstvo, kako ono u studiju, tako i ono ispred malih ekrana i došla do četvrtfinala. Kao najbolja mlada izvođačica nagrađena je nagradom II. programa Hrvatskog radija “Music Pub”.

S pjesmom “Napamet” će prvi put nastupiti na Splitskom festivalu, u nedjelju, 2. srpnja na Prokurativama.

“Pjevati na Splitskom festivalu meni je velika čast. Pomisao da ću nastupiti na pozornici na kojoj su zadnjih šest desetljeća pjevala najznačajnija imena hrvatske glazbe, znači veliku odgovornost koja me obvezuje na trud i predan rad kako bi moj nastup opravdao očekivanja. Jako vjerujem u ovu pjesmu, u svoj tim, u sebe i dat ću sve najbolje 2.7. na pozornici na splitskim Prokurativama”, dodala je Stefany.

Photo: Zvonimir Ferina

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!