VIDEO: NAKON TUČNJAVE U BEOGRADU – Neki Hrvati došli kao “pojačanje” i brutalno premlaćeni

Foto: Screenshot You Tube
Foto: Screenshot You Tube

Najmanje četvorica Hrvata sudjelovala su na nezapamčenim neredima i tučnjavi na stadionu Partizana u Beogradu na utakmici sa Crvenom zvezdom, a dvojica su teško ozlijeđena.

Željko Pantić, novinar Partizanove klupske televizije iznio je za javnost kako su u neredima sudjelovali članovi jednog kickboxing kluba iz Splita.

Javili su se na Facebook stranici i Grobari svojim priopćenjem. I oni kažu kako su u tučnjavi sudjelovali i državljani Hrvatske.

Na Facebooku piše:

”Kako se ne bi i dalje širile dezinformacije Južna tribina sad se oglašava. Jučer je tijekom derbija napadnut Jug (ne samo Alkatraz, već i ostale grupe) od strane domaćih izdajnika i hrvatskih plaćenika.

Priče kako je Jug napadnut zbog paljenja zastave Young Boys su netočne, zastave su stajale gdje i sve druge i nisu zapaljene.

Ta priča je laž i služila je samo kao paravan za napad te za daljnje kriminalne i političke igre. Ovo su Hrvati koji su bili plaćeni da napadnu Jug i Grobare”.

Iz našeg Ministarstva vanjskih i europskih poslova priopćenje u kojem se kaže:

“Prema zasada zaprimljenim informacijama nadležnih službi Republike Srbije, četvorica hrvatskih državljana sinoć, u srijedu 13. prosinca 2017. godine, su sudjelovala u tučnjavi tijekom nogometne utakmice između Partizana i Crvene zvezde te protiv njih nije proveden nikakav policijski postupak… Dvojica hrvatskih državljana nisu zatražila liječničku pomoć, jedan je zatražio te je u međuvremenu otpušten iz bolnice, dok se jedan hrvatski državljanin nalazi na neurokirurgiji Vojno medicinske akademije u Beogradu”.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1290759177737541&id=966982940115168″ bottom=”30″]

Komentiraj