VIDEO: NAKON IZJAVA MARKOTIĆ – Mičite svoje prljave šape od naše djece, kaže Miletić

Članica Sožera, šefice Zarazne Alemka Markotić, gostovala je na katoličkoj televiziji gdje je govorila i o ispitivanju cjepiva protiv koronavirusa, čime je izazvala zastupnika Mosta Marina Miletića.

Među ostalim Markotić je rekla: “Jako je važno da shvatimo da nitko nikoga sad ne tjera, ali kažu da treba ispitati cjepiva. A na čijoj ćemo djeci ispitati cjepiva?

Dakle, brojna cjepiva rađena u zapadnim zemljama ispitivana su u siromašnim područjima Azije i Afrike. Na sirotinjskoj djeci, na nečijoj djeci se to mora ispitati da bi moje dijete bilo sigurno kad primi.

Na čijoj ćemo? Dakle, ovo je prvi put. Ovaj covid je svašta izvlačio, neke stvari stavlja u red. Dakle, sada se ispituje i na europskoj i na američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj”.

Na Facebooku je uz snimku Miletić napisao:

“Stožer kaže da se cjepivo testiralo na sirotinjskoj djeci a sada ga testiraju na našoj djeci

Dr. Markotić kaže da na čijoj djeci će se cjepivo ispitivati nego na sirotinjskoj. Mene je sram kao čovjeka, sram me kao kršćanina. Sram me svih onih koji u ime svog zlatnog teleta – COVID-a vrše ovakav pritisak na ljude, dehumaniziraju naš narod.

Tko god bili oni, u kojim god strukturama takvi bešćutnici bili, tko god stoji iza njih i kojem god idolu se klanjali, gospodo ima jedna linija koju vam nećemo dopustiti da prijeđete:

MIČITE SVOJE PRLJAVE ŠAPE OD NAŠE DJECE I znajte dobro, već u ovom životu, kada padne ova nepravda – položit ćete legitimni račun za svoja djela. Dajem vam svoju riječ da ću sve učiniti što mogu u demokratskim okvirima – da tako bude. Nećemo zaboraviti što ste radili našem narodu.

Neka nam se Gospodin smiluje.
Svima”.