VIDEO: NAKON 30 GODINA – Tajči u istoj haljini u kojoj je pjevala “Hajde da ludujemo”

Naša nekadašnja tinejđerska zvijezda Tajči, danas Tatiana Camerun, koja živi u Americi, ovioh dana je prisutna u mnogim medijima jer je prošlo 30 godina od njezinog nastupa na Eurosongu i popularne pjesme “Hajde da ludujemo”.

Tajči je na Facebooku objavila zanimljivi video u kojem je pokazala kako danas izgleda u haljini u kojoj je tada nastupila.

Uz snimku je napisala:

“U proteklih nekoliko tjedana imala sam puno intervjua vezanih za 30. godišnjicu pjesme Hajde da ludujemo. I kao i obično, uvijek se postavlja pitanje “Imate li još uvijek (poznatu) narančastu haljinu s jugoslavenskog natjecanja za Euroviziju? Možete li ju i danas odjenuti?”

Isprva sam mislila da je to slatko i svidjela mi se činjenica da se moje tijelo nije toliko promijenilo i da još uvijek mogu ući u haljinu. Zadnji put sam ju obukla prije pet godina.

I umjesto da se osjećam tužno što nisam mršavija, osjećala sam se tako dobro. Svidjelo mi se kako sam se osjećala sretno u svom tijelu.

Dobio sam pet kilograma u karanteni iako već oko pet godina namjeravam izgubiti 10 kilograma, ha, ha…

… Podigla sam haljinu do kukova i nježno se progurala kroz nju. Osjetila sam tonu ljubavi i zahvalnosti i za haljinu (tako je dobro izrađena od tako lijepe kvalitetne tkanine) i za moje 19-godišnje biće. Osjećala sam se zahvalno za svoje tijelo koje izgleda i osjeća se nevjerojatno s gotovo 50 godina, s troje djece i svim grubostima na putu…

Koristila sam gumice da je vežem straga kako bih ju mogla nositi u videu. A ako ste pogledali video vidjet ćete kako je to izgledalo…

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/tatianatajci/videos/700752400753284/” bottom=”30″]