VIDEO: MOJA SLAVONIJO – Zlatko Pejaković i Ivan Martić Ivica u duetu

Legendarni pjevač Zlatko Pejaković i Ivan Martić Ivica, glazbenik koji je itekako poznat u dijaspori, pripremili su duet “Moja Slavonijo” s kojim će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Iako je Slavonija tekstualno i umjetnički u prvom planu, dvojica glazbenika sigurna su kako će ova pjesma osvojiti vodičku publiku. Stihove i glazbu potpisuju Ljubo Šeperć i Zdravko Vlašić dok je Mario Mikšić bio zadužen za aranžman. Ovo je prvi duet Zlatka Pejakovića i Ivana Martića Ivice u koji polažu velike nade, a nastup uživo itekako ih veseli jer tako najbolje prenose emociju pjesme. Zanimljiv video za ovu pjesmu nastao je u produkciji D.L.M. Studio Jastrebarsko, a snimljen je u Slavonskom Brodu i okolici.

Ivan Martić Ivica

“Sa Zlatkom sam se znao još od prije. Na jednom zajedničkom koncertu smo se dogovorili za suradnju i čekali smo pravu pjesmu. ‘Moja Slavonijo’ je odlična pjesma jer inače volim etno i pop glazbu. S nestrpljenjem čekam nastup u Vodicama i raduje me činjenica da ću biti debitant na CMC festivalu. Znam koliko svi glazbenici čekaju ovaj festival zbog atmosfere i druženja s kolegama, a tko zna možda dogovorim i još neke suradnje”, rekao je Ivan Martić Ivica koji je nedavno potpisao ekskluzivni ugovor za diskografsku kuću Croatia Records.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!