VIDEO: MOJA PRVA MOLITVA – Zoran Predin ima novu intimnu kantautorsku baladu

“Moja prva molitva” nova je pjesma Zorana Predina, intimna kantautorska balada, napisana u ime svih roditelja koji se plaše nadolazećih, ponekad čudnih vremena u kojima će njihova djeca sutra živjeti svoju mladost. 

Pjesma je nastala na krilima sjetne nostalgije uspomena na njegovu vlastitu mladost koja ga je uhvatila poslije prošlogodišnje oproštajne turneje s Lačnim Franzom. Baš zbog tih uspomena krajem siječnja nova je pjesma namjerno snimljena u Mariboru, s provjerenom mariborskom ekipom glazbenika s kojima je Predin surađivao najveći dio svoje karijere.

Zoranov najmlađi sin Črt napravio je zanimljiv lyric video. Pjesma “Moja prva molitva” ujedno je i prvi singl koji će se naći na Predinovom koncertnom repertoaru.

Neumoran kao uvijek, Predin priprema i turneju po cijeloj regiji i većim europskim gradovima, a u Zagrebu ćemo ga slušati 27.3. u Lisinskom na dobrotvornom koncertu u organizaciji zagrebačkog društva Rotary Gradec na kojem će nastupiti uz Anju Rupel i Davora Gobca te u pratnji Damir Kukuruzović Django Group.