VIDEO: MIROSLAV ŠKORO – Ne počne li u roku dva tjedna razumna normalizacija slijedi kolaps države!

Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta, objavio je video na Facebooku u povodu mjesec dana otkako su u Hrvatskoj na snazi mjere sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.

Miroslav Škoro kaže kako državi slijedi potpuni kolaps, ako u roku od dva tjedna ne dođe do razumne normalizacije.  “U interesu zaštite zdravlja uglavnom se svi pridržavamo mjera, slušamo struku i ovim putem im zahvaljujem. No ima onih koji se nisu držali mjera”, upozorava Škoro.

“Nakon mjesec dana vladavine struke i besprizornog paradiranja aktualne vlasti koja je doslovce uzurpirala cjelokupni medijski prostor u našoj zemlji, svatko od nas mogao je donijeti zaključke o učincima te vladavine i o posljedicama koje nam slijede.

Pravo je svakoga da ukazuje i na drugačija mišljenja. Ne može se ne primjetiti da je na djelu pokušaj rehabilitacije bivšeg odbačenog socijalističkog sustava kojeg može hvaliti samo onaj koji nije živio u njemu ili mu je u tom sustavu bilo dobro”, rekao je.

“Jedno je uvesti mjere zaštite i ograničenja da bi zaštitili zdravlje ljudi i njihove živote, a drugo je koristiti te iste mjere za političke probitke i onda na mala vrata uvoditi nadzor građana, te provoditi nacionalnu amneziju od svih grijeha kojima nas je aktualna vlast zlostavljala protekle četiri godine”, dodao je Škoro.

Kaže kako koronavirus ne uzrokuje gubitak pamćenja, te se obrušio na premijera Plenkovića, rekavši kako državu nije pripremio za ovakvo izvanredno stanje, te da je puno toga obećao, a nije ispunio.

“Neće narod u izolaciji zaboraviti da su nas prevarili u referendumskim inicijativama. Postoje oni koji rade i oni koji ne rade”, kazao je, te se ponovo osvrnuo na aktualno stanje s virusom.

“Opći pad prometa je ogroman, pola firmi uopće ne radi, ne pune se ni državni ni gradski proračuni. Tko će i kako platiti vrtiće, bolnice, javne prijevoze, rasvjetu, komunalne usluge?

Već smo svjedoci da se iznemoglom medicinskom osoblju umanjuju plaće. Ne mogu epidemiolozi biti isključiva mjera svega. Ako u roku dva tjedna ne počne razumna normalizacija, slijedi kolaps države”, uvjeren je.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/MiroslavSkoroofficial/videos/543745596556402″ bottom=”30″]