VIDEO: MIRO BULJ – Lekcija Pernaru o Domovinskom ratu i poštovanju prema žrtvama

Miro Bulj (Foto; Facebook)
Miro Bulj (Foto; Facebook)

Jučerašnja lekcija g. Pernaru o oslobodilačkom Domovinskom ratu i poštovanju prema njegovim žrtvama, napisao je saborski zastupnik MOST-a Miro Bulj i objavio na Facebooku snimku.

Među ostalim Bulj je Pernaru rekao:

“Gospodine Pernar, hrvatski vojnici, predvođeni prvim hrvatskim predsjednikom, na zajedništvo svih hrvatskih građana, bilo sinova ustaša, bilo partizana, su stvorili slobodnu i samostalnu državu Hrvatsku. Odupirući se velikosrpskoj agresiji, predvođenu Slobodanom Miloševićem, u Vukovaru je učinjen ogroman zločin, što vi beogradskim skupštinama i po raznoraznim medijima, po banjalučkim medijima, govorite da nije istina. Pa, jeste bili u Vukovaru? Pa hoćete da vam čitam vaše objave na Facebooku? Da nije hrvatskog vojnika, u BIH nikad mira ne bi bilo, da nije hrvatskog vojnika, ne bismo danas sjedili ovdje u parlamentu.

I ramotne su izjave u kojima se pozivate na hrvatske vojnike, a njihove obitelji gledaju ovo, njihovi sinovi su pod zemljom. Znam, nepravde su nastale jer smo 95. predali elitama i političarima da upravljaju ovom državom.

Rasprodali su se nacionalni interesi, uhićivalo se, lociralo i transferiralo te ljude. Ali, međutim, nemojte ići ispod dostojanstva, zbog ovih mrtvih, njihove djece, koja nas gledaju….”

A evo što je o međusobnom “ratu” izrekao Ivan Pernar – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/miro.bulj/posts/1329639647087311?pnref=story” bottom=”30″]

Komentiraj