VIDEO: MILOJKO PANTIĆ – Džajiću i Terziću, sramite se, dali ste dres ratnom zločincu

Legendarni sportski komentator Milojko Pantić, nije mogao otrpjeti besramni potez čelnika Crvene zvezde, kada su počasni dres s brojem 1 dali Draganu Vasiljkoviću poznatijem kao Kapetan Dragan, ratnom zločincu.

Podsjećamo kako je Vasiljković zbog ratnih zločina u Hrvatskoj i BiH proveo u zatvoru 13,5 godina.

Kod nas je bio u Lepoglavi, a pušten je i deportiran u Srbiju u ožujku, a sada želi ući u srpski parlament.

“Prošle nedjelje su Dragan Džajić i Zvezdan Terzić činom uručenja dresa ratnom zločincu kapetanu Draganu sahranili našu Crvenu Zvezdu. Slika je to koja pokazuje kako je srpski nogomet probio dno dna. Počasni predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić i direktor Zvezdan Terzić uručili su dres kluba s brojem 1 ratnom zločincu kodnog imena Kapetan Dragan…”, kaže Pantić u svojoj emisiji “Sportska galaksija”, te nastavlja:

“Bivša gospodo Džajiću i Terziću, znate li gdje je tog 29. svibnja 1991. bio taj vaš novi počasni član kluba? Pucao je u sunarodnjake vaših tadašnjih igrača Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića. A samo par dan prije ovog vašeg sramnog čina, čovjek koji je vodio paravojne formacije po Hrvatskoj i BiH, izjavio je da su ubojice Zorana Đinđića, Legija i Zvezdan Jovanović, srpski heroji, i da će se on, ako uđe u parlament, zalagati da te ubojice budu oslobođene… Odnesite onda dresove i toj dvojici ubojica, a kad ih vaš novi počasni član bude oslobodio, nagradite ga tako što ćete promijeniti ime stadiona. Kakav Rajko Mitić!?  Srpskije i patriotskije zvuči – ‘Stadion Kapetana Dragana!’ Mogli ste i dres s brojem 11 uručiti ratnom drugu kapetana Dragana i učitelju vašeg političkog patrona, lažnom četničkom vojvodi i lažnom Srbinu, doktoru hulji Šešelju. Tako bi vaš tim ratnih zločinaca bio kompletan. Dragane Džajiću i Zvezdane Terziću, sram vas bilo! Zbog ove slike, danas crvene obrazi pravih zvezdaša širom planete! Uručenjem dresa ratnom zločincu, ispisali ste najsramniju stranicu povijesti slavnog kluba, ugasili ste Zvezdin plam, šampionske reflektore i klub uveli u tamu bezumlja.”

Džajiću i Terziću, čelnicima Zvezde, poručio je da su postali oficiri Arkanove zločinačke paravojske, da su “obične krpe kojma zlikovci brišu svoje kriminalne radnje, i u Zvezdi i u društvu. Zbog toga, do vas ne dopiru duševne boli ogromnog broja zvezdaša, koji za sada samo u sebi govore – Zbogom Zvezdo zauvijek.”

Komentiraj