VIDEO: MILANOVIĆ U ZADRU – HDZ je sijao mržnju protiv mene, a sada me napadaju jer kritiziram Vučića i Nikolića

Zoran Milanović 1

“HDZ je četiri godine protiv mene osobno i protiv nas sijao mržnju. Sad su evoluirali, ne rade više to. Sada me napadaju jer kritiziram Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića”, rekao je Zoran Milanović, vođa SDP-a, na skupu Narodne koalicije u Zadru.

“Kritizirao sam Nikolića i Vučića jer rade štetu Hrvatskoj i hrvatskim braniteljima. Ne možemo zaboraviti HDZ-u kako su šurovali s drugima da naškode vlastitoj zemlji…Tu smo da branimo hrvatsku državu i od naših vlastitih demona. Demona prošlosti, onih koji nas zaustavljaju da idemo najnaprednijima. Neka se ne uvrijede prijatelji na Orijentu, ali ovo je Zapad”, poručio je Milanović

“Svečano objavljujemo kolegama iz HDZ-a da smo ušli u 21. stoljeće. Ulaznice se dijele mukte, mogu ih podići tu na šanku. Hrvatski interes nam je u srcu ali i u glavi jer mi kao društvo evoluiramo. Sve smo bolji. Preuzeli smo zemlju u krizi. To je bila naša kriza društva i ekonomije. Stvarala se iluzija da je sve badava, ljudi su poticani da troše više nego zarađuju. To dovodi do kriza kao krize sa kreditom u francima koju smo riješili mi. Pokazali smo da nema autoriteta kojem se nećemo suprotstaviti da zaštitimo građane”, rekao je Milanović.

”Neki naši su navikli loviti u mutnom. Naše ime znači pravda, ali ne revolucionarna nego građanska pravda koja će brinuti o svakome i poticati u svakome ono kreativno da može sam brinuti o sebi. Kad netko kaže da je njegova platforma vjerodostojnost znajte da se taj češe na sto zglobova i laktova. Ako te tjera da me smatraš vjerodostojnim znaj da to nisi znaj da imaš nečistu savjest. Naša je čista. Mi radimo za dobrobit države i ljudi”, rekao je Milanović.

”Imamo vrijednosti prema kojima živimo. Onome tko je našao istinu i da je to jedina istina u njega sumnjajte jer taj se zove ‘Vjerodostojnost’, a znamo što je to. Vrijeme velikih obračuna je prošlost”, kazao je Milanović.

[fb_pe url=”https://web.facebook.com/ZoranMilanovic/videos/1723741004558199/” bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!