VIDEO: MILANOVIĆ IZ RIJEKE – Ovi izbori su obračun s HDZ-om – borba za normalnu i moralnu Hrvatsku

Podijelite članak

”Nakon što sam se prestao baviti politikom radio sam po svijetu, zaradio sam dobro, ali manje od Dubravke Šuice jer ne znam tako dobro engleski jezik”, poručio je predsjednički kandidat Zoran Milanović iz Rijeke.

“Nisam poslovao s gradovima i općinama u kojima je SDP na vlasti, kao što rade neki s računalnim tvrtkama. Kada dobijem izbore, neću imati milosti prema lopovima i manipulatorima. Idemo hrabro prema pobjedi koja je blizu i birajmo dobro društvo, modernu Hrvatsku u modernoj Europi, a ne prangijanje”, poručio je.

“Dosta je grupacije koja nas maltretira 30 godina, a to je HDZ. Ovi izbori su obračun s HDZ-om, ovo je borba za normalnu i moralnu Hrvatsku. Predsjednik mora biti svjestan ustavnih ograničenja, ali ima dovoljno prostora da ljudskim govorom i argumentima utječe na zemlju.

Danas se u Hrvatskoj živi od zastare i od nedostatka dokaza. Stanje u pravosuđu nam je takvo da vlada prikriveni red. Pa je i moguće da danas bude Zdravo, Marijo, a sutra Za dom spremni.

Od takvih smo glasniji i imamo veće srce i to ćemo pokazati. Drugi problem je što nema odgovornosti. Neću pozivati na hapšenja i teror, ali tražit ću odgovornost sudova i sudaca.

A ne da se događa da tu i tamo netko bude blaže opomenut, to nije normalno. Žele nas sedirati protiv lopovluka i kriminala kako bi se nastavila pohlepa i želja za tuđim”, rekao je Zoran Milanović.

Komentiraj