VIDEO: MIJENJAM SE – Najavljuje posve drukčija Mia Negovetić

Mlada hrvatska pop zvijezda Mia Negovetić dugi je niz godina prisutna na hrvatskoj glazbenoj sceni. Iako je tek u dvadesetoj godini, ova riječka kantautorica iz pjesme u pjesmu dokazuje kvalitete vrsne vokalistice, producentice i autorice, zbog čega uživa status jedne od najvećih nada regionalne glazbene scene.

Potaknuta čestom diskriminacijom žena u svijetu medija, Mia objavljuje singl i spot “Mijenjam se”, sa snažnom poruke iza koje čvrsto, kao autorica glazbe i teksta, stoji upravo ona. Sjajnu novu pjesmu moderne produkcije aranžmanski su oblikovali Mia Negovetić i Srđan Sekulović, dok je za vrhunsku produkciju spota zaslužna ekipa Lumiere Productiona na čelu s redateljem Artemom Dushkinom.

“Prikazali smo ženu u svijetu medija, ogoljenu pred istinom koju drugi sami stvore na temu onoga što čuju ili misle. Što se zapravo skriva ispod njezine kože? Pritisak, seksizam, diskriminacija i sve ono što na dnevnoj bazi može sama o sebi pročitati, bez da je izvorno došlo od nje i njezine istine. Cilj ovoga spota je da dokažemo što se zapravo krije ‘iza zastora’. Umjesto da se gledaju njezine prave kvalitete, gleda se njezina vanjština. Poruka je to koja vrijedi za sve na ovome svijetu koji umjetnost koriste za izražavanje svoje kreativnosti na svoj način, izlaze iz comfort zone i svoje misli slažu u fantazije, a fantazije natrag u svoju unikatnu umjetnost.”, poručuje Mia Negovetić.

Iznimna zrelost u stvaranju još jednog sjajnog glazbeno-vizualnog djela ponovno je isplivala na površinu, potvrdivši kako Mia pripada samom vrhu domaće glazbene scene. Svoju sada već zavidnu platformu mlada je umjetnica iskoristila kako bi poslala hrabru poruku i ukazala na važnost njegovanja autentičnog izričaja.

“Upravo je umjetnost bez granica, i uči sve nas (stvarali ju ili ne) da ne sprječavamo sebe radi drugih, već da činimo ono što nam samo srce kaže.”, zaključuje Mia Negovetić.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!