VIDEO: MIA DIMŠIĆ – “Eurosong je za mene zatvoreno poglavlje, ali …” 

Gošća TOP MUSIC DESK-a, glazbenica Mia Dimšić za TOP RADIO otkrila je detalje odlaska na Eurosong, dojmove i izazove s kojima se susrela. “Po meni ne postoje neuspjesi, samo iskustva iz kojih uzimamo lekcije”, rekla je Mia te otkrila da snima album na engleskom jeziku koji bi trebao biti gotov već ove jeseni.

Mia je u svibnju Hrvatsku predstavljala na Eurosongu koji se održao u Torinu. Ulazak u finale nije izborila, ali svejedno kući nosi pozitivne dojmove.

“Stresan je to period, ne u negativnom kontekstu. Osim što je prekrasno iskustvo bilo je tu puno posla i požrtvovnosti. Cijeli svoj privatni život sam na nekoliko mjeseci ostavila po strani kako bih se posvetila tom nastupu. Po meni ne postoje neuspjesi, samo iskustva iz kojih uzimamo lekcije”,  prokomentirala je Mia.

Vidi li se ponovno na pozornici Eurosonga, Mia otkriva: “Eurosong je za mene zatvoreno poglavlje, ali ne isključujem mogućnost ponovnog odlaska na tu scenu”.

“Guilty pleasure” jedna je od desetak pjesama koje će naći svoje mjesto na Mijinom albumu koji bi trebao biti gotov već na jesen. Album će u cijelosti biti na engleskom jeziku.

“Moj idući singl je na engleskom jeziku, a prati ga i novi album koji upravo završavam. Jako se veselim. Obožavam pjevati na engleskom i ovo je za mene prirodan potez”, otkriva popularna glazbenica.

Cijelo gostovanje pogledajte niže u videu.