VIDEO: MATEO KOVAČIĆ – Protiv Španjolske idemo u lov na sva tri boda

mateo kovačić

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić najavio je predstojeći susret sa Španjolskom, kazao je nekoliko riječi i o svojoj igri, ali i otkrio kako Vatreni provode slobodno vrijeme u Deauvilleu.

Pred hrvatskom reprezentacijom je posljednji susret u skupini na Europskom prvenstvu, a isti donosi dvoboj sa Španjolskom. Uoči nove utakmice na Euru Mateo Kovačić osvrnuo se na prethodni dvoboj s Češkom, najavio je predstojeći sa Španjolcima te otkrio ponešto o njihovoj igri, ali i kazao koliko je Hrvatskoj važan Luka Modrić.

“Mi smo koncentrirani na našu igru. Španjolci su već osigurali drugi krug tako da po mom mišljenju ne bi trebali zaigrati s prvom postavom. No, oni su fenomenalna ekipa i s igračima koji su do sada bili na klupi. Međutim, mi smo spremni, moramo dati sve od sebe i ići u lov na sva tri boda”, kazao je Kovačić, a stoji na stranicama HNS-a.

“Luka Modrić je sigurno naš najbolji igrač, bez njega nam nedostaje ritam koji on određuje, on daje i tečnost našoj igri te će nam sigurno biti teško bez njega ukoliko neće zaigrati.”

Više razmišljanja hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića pogledajte u video prilogu.