VIDEO: MASKIRANA HORDA TUKLA MIGRANTE – Brutalno tukli i mlado i staro ne birajući sredstva

nasilje

Na željezničkoj postaji u Stockholmu deseci su maskiranih muškaraca brutalno tukli migrante i njihovu djecu. Lokalni mediji javljaju kako je to bila osveta zbog ubojstva Alexandre Mezher, mlade radnice u prihvatilištu koje se dogodilo u ponedjeljak.

Huligani, njih između 40 do 50, svi odjeveni u crno, očito su se tako dogovorili, oko 21 sat navečee, napali su i brutalno mlatili migrante na železničkoj stanici, ali i po gradu. Oni koji su vidjeli događaj kažu da je sve bilo više nego strašno, kao u nekom divljem filmu.

Prije napada grupa ljudi, njih oko 200 dijelila je po Stockholmu letke ksenofobičnog sadržaja na kojima je bila i poruka: „Sada je dosta!“ Glasnogovornica policije Towe Haegg izjavila je kako su se namjerno okupili da bi najavili kako će izmlatiti djecu migranata.

Sada policija istražuje tko su oni koji su dijelili letke, jer je tu zapravo sve i počelo. Uvjereni su kako se radi o osveti za ubojstvo 15-godišnje Alexandre Mezher, koju je migrant ubio u prihvatilištu.

Na letcima koji su dijeljeni jasno je pisalo:

„Odbijamo prihvatiti uništavanje našeg nekada sigurnog društva. Ako naše političke vođe i policija pokazuju više empatije za ubojice nego za njihove žrtve, onda to ne može proći bez protesta. Kada švedske ulice više nisu sigurne da njima koračaju normalni Šveđani, onda je naša dužnost da riješimo problem.“ (m. p.)

https://www.youtube.com/watch?v=8O21DwxC6IU