VIDEO: MARKIĆ & BATARELO – Šeparovićev “LGBT aktivizam” na štetu djece i demokracije

Hrvati nisu žabe – izjavio je u Bujici na Z1 televiziji dr. Vice Batarelo, predsjednik Udruge Vigilare, a dr. Željka Markić, čelnica Udruge U ime obitelji komentirala je: – Ustavni sud stavio se iznad Sabora, koji u ime građana donosi zakone. Kao političko tijelo HDZ-a i SDP-a svojom je odlukom nanio štetu djeci bez roditelja, koja su najranjivija.

ODLUKU USTAVNOG SUDA, KAO I IZDVOJENA MIŠLJENJA ČASNIH SUDACA ŠUMANOVIĆA I BRKIĆA, U JAVLJANJU UŽIVO U BUJICU, PROKOMENTIRAO JE DR. MATO PALIĆ, USTAVNI STRUČNJAK S PRAVNOG FAKULTETA U OSIJEKU…

U fokusu bi trebali biti interesi djeteta, koje je ionako već dovoljno tramumatizirano, a nad njim se ovakvim odlukama čini nedopustiv socijalni ekperiment – komentirao je dr. Batarelo mogućnost da homoseksualni parovi udomljuju djecu.

I dr. Markić i dr. Batarelo složili su se da je konačni cilj ovakve politike, nakon udomljavanja gay parovima omogućiti posvajanje djece.

Gosti Bujice komentirali su i skandaloznu izjavu Ante Tomića, koji je homoseksualni par zainteresiran za udomljavanje djece nazvao “herojima većima od onih u Oluji i Vukovaru”, kao i govor mržnje SDP-ovog saborskog zastupnika Nenada Stazića, koji je se s parlamentarne govornice napao Katoličku crkvu i Tatjanu Brozić-Perić, ravnateljicu zagrebačkog Centra za socijalnu skrb, koja nije htjela dopustiti da gay par može udomiti dijete.

(OPŠIRNIJE USKORO…)

Komentiraj